SMS İle Kredi Veren Tüm bankalar ve Başvuru Şartları

SMS’le Kredi, SMS ile Kredi Başvurusu, SMS İle Kredi Veren Bankalar – Ülkemizdeki bir çok vatandaş sms ile kredi başvurusu yapmak istiyor. Kimse kredi başvurusu için bankalar ile uğraşmak istemiyor. Biliyorsunuz işte İşten izin alma, bankaya gitme, sıraya girme, belge sunma vs. işlemler hem uğraştırıcı, hem zaman kaybı, hemde can sıkıcı bir durum. Haliyle de kolay başvuru yapılacak platformlar aranıyor. Tamda bu noktada SMS’le kredi kampanyaları değere biniyor. Bizlerde yazımızın devamında sms ile kredi veren bankalara değineceğiz.

ŞEKERBANK TEK BİR SMS İLE KREDİ

İlk değinmek istediğimiz banka şekerbank. 50 bin liraya kadar krediyi alabiliyorsunuz. 48 aya kadar da vade imkanı sunuyor. Faiz oranı ise %1,70 ile %1,75 arasında değişiyor. Kredi tahsis ücreti ödemeniz ve hayat sigortası da yaptırmanız gerekiyor. Bu kampanyaya başvuru yapmak isteyenler hemen telefonunun mesaj bölümüne girsin ve büyük harfler ile KREDI yazarak bir boşluk bıraksın. Artından T.C. Kimlik Numarasını yazarak 1953’e gönderin. Bundan sonra banka sizi değerlendirip cevap mesajı gönderecektir.

DENİZBANK’DAN ESNAFA SMS İLE KREDİ

Denizbank esnafa SMS ile kredi veriyor. Üstelik kredi limiti de 80.000 TL olarak belirlenmiş. ihtiyacınız her ne ise rahatlıkla başvurunuzu yapabilirsiniz. 48 ay vade imkanı da var. Faiz oranı için net bir şey söylemeyelim. Zira piyasa şartlarına göre denizbank esnafa özel faiz oranı uyguluyor. Sizlerde ön onay almak için SMS ile başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için ESNAF yazıp T.C Kimlik Numaranızı yazıyorsunuz. Ardından da 3280’e yolluyorsunuz. Gelen cevaba göre de hareket ediyorsunuz.

DENİZBANK HER DERDE DEVA KREDİ KAMPANYASI SMS İLE KREDİ

Denizbank’dan normal bireysel kişilerde kredi çekebilir. 55 bin lira kredi limiti imkanı sunuluyor. Aldığınız krediyi 4 yıla kadar taksit yapabiliyorsunuz. Bunun anlamı da 48 ay vade demek oluyor. En düşük faiz oranı %1,60 dır.  Sizlerde SMS ile başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için KREDİM yazıp T.C Kimlik Numaranızı yazıyorsunuz. Ardından da 3280’e yolluyorsunuz. Başvuru sonucu için çok beklemiyorsunuz. Zira 5 dakika içerisinde cevap geliyor.

QNB FİNANSBANK ONLİNE KREDİ SMS İLE KREDİ

Qnb Finansbank, normalde internetten başvuru imkanı sunduğu gibi sms ile de başvuru yapabilmenize olanak tanıyor. Bu kampanyada en fazla 30 bin liraya kadar kredi alabilirsiniz. En düşük kredi tutarı ise 1.000 TL dir. Aldığınız kredinin geri ödemesini ise 48 aya kadar yapabilirsiniz. Burada faiz oranının sizlerin kredi notunuza göre belirlendiğini de belirtelim. En yüksek kredi notuna uygulanan en düşük faiz oranı %1,20 dir. Başvuru yapacaklar T.C. Kimlik numarasını 5030’a göndermesi yeterli olacaktır.

ODEABANK NAKİT HAZIR KREDİ KAMPANYASI SMS İLE KREDİ

Arkadaşlar, Odeabank’da sms ile kredi veren bir diğer banka. Buradan kredi notunuz oldukça önem arz ediyor. kredi notu yüksek olanlar düşük faiz alırken, kredi notu düşük olanlar ise daha yüksek faiz alıyor. Faiz oranı ise %1,29 ile %1,79 arasında değişebiliyor. 48 ay vade ve 10 bin lira kredi için düşünebilirsiniz. Başvuru yapacakların NAKIT yazıp Kimlik Numaranızı yazdıktan sonra 8444‘e yolluyorsunuz.

İŞ BANKASI SMS KREDİ KAMPANYASI

İş bankası bahar ayına özel bir kredi kampanyası hazırlamış. Bu kampanyaya göre 100.000 Liraya kadar kredi alabilirsiniz. En düşük faiz oranı ise %1,19 dur. 48 ay vade imkanı bu kampanyada da mevcut. Başvuru yapmak isteyenler hemen cep telefonunun mesaj bölümünü açsın ve ekrana NAKİT yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra 11 rakamlı tc kimlik numaranızı yazın. Tekrar boşluk bırakıp istediğiniz kredi tutarını yazın ve bir boşluk daha bıraktıktan sonra her ay elinize geçen gelir ne ise onu yazın. En sonunda ise 4402’ye mesajınızı yollayın.

YAPI KREDİ BANKASI BİREYSEL KREDİ KAMPANYASI

Ülkemizde en fazla tercih edilen ve büyük bir müşteri potansiyeline sahip olan Yapı Kredi Bankası bireysel kredi kampanyası yapmış. Bu kampanyaya göre alabileceğiniz en düşük kredi tutarı 1.000 TL dir. Alabileceğiniz en yüksek kredi limiti ise belirlenmemiş. Bunu sizin gelir durumunuz belirleyecektir. 48 ay vade burada da söz konusudur. Kredinin faiz oranı müşterilerinin özeline göre %1,19 ile %1,45 arasında değişiyor. Başvuru yapacakların Bireysel yazıp aralarında boşluk olacak şekilde; T.C. Kimlik Numarasını, Kredi miktarını ve aylık gelirinizi yazıyorsunuz ardından da 4411’e yolluyorsunuz.

VAKIFBANK YIL DÖNÜMÜ KREDİ KAMPANYASI SMS İLE BAŞVURU

Bu sıralar vakıfbank yıl dönümünü kutluyor. Bu açıdan 90 bin lira üst limitli kredi alabilmenize olanak tanıyor. Kredinin faiz oranı sizlerin tahsis ücreti ödeme isteğinize göre ve kredinin limitine göre belirleniyor. Ama en düşük faiz oranının %1,15 ve en yüksek faiz oranının ise %1,25 olduğunu belirtebiliriz. En kısa vade 3 ay ve en uzun vade ise 48 aydır. SMS ile başvuru yapmak isteyenler mesaj ekranına KREDI (boşluk) T.C. Kimlik Numarası (boşluk) ve Aylık Gelirinizi yazıyorsunuz. Sonrasında ise 5724’e bu mesajınızı gönderiyorsunuz

 

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.