2017 Ramazan Ayına Özel Garanti Bankası 70 TL Bonus Kazanma Fırsatı

Ramazan ayına özel bonus Ramazanda bonuslar 2’de bir katlanıyor. Toplam 70 TL bonus. Garanti bankası kredi kartı ramazan ayı kampanyası – Ramazan ayı ile birlikte harcamalarımızda da anlamlı diyebileceğimiz bir artış söz konusu oluyor. Özellikle de market ve gıda alışverişlerine yükleniyoruz. Ramazan ayının iftarı ve sahuru, aileleri bir araya getirdiğinden, çok fazla önem veriliyor. Toplumumuzda da Ramazan ayının ayrı bir yeri oluyor ve 11 ayın sultanı diyoruz. Bu ayda harcamalarımız fazla ama bunu azaltmanın bir yolu var mıdır?

RAMAZANA ÖZEL BONUS KAMPANYASINI DEĞERLENDİRMEYE NE DERSİNİZ?

Masraflarımız fazla. Ama bunu birazda fırsatçılıkla avantaja çevirebiliriz. Peki bu nasıl olacak? Şuan bankalar ramazan ayı alışverişlerimizi kendi bankalarından yapmamız için bir birinden güzel kampanyalar sunuyorlar. Herkes benim kartımı kullan diyor. İşte buradan çıkan rekabetten de bizler yararlı ve karlı çıkıyoruz. kartını taşıyanlar, kendilerine göre en çok kazandıranı tercih ediyorlar. Örneğin bu yazımızı garanti Bankasına Ayırdık. Ramazan ayına özel bonus kazanma kampanyası yapmışlar.

GARANTİ BANKASI 70 TL RAMAZAN BONUSU

Değerli okurlarımız, garanti bankası ramazan ayını karlı geçirmeniz için farklı ve güzel bir kredi kampanyası hazırlamış. Bu kampanya da bonuslar 2 de bir katlanıyor. Bu şekilde de bonuslarınızı misliyle kazanıyorsunuz. Ramazan kampanyasına göre bonus üye iş yerlerinden yapacağınız, 100 lira ve üzerindeki market ve akaryakıt alışverişlerinizde ikinci harcamanız da 10 TL kazanıyorsunuz. Dördüncü harcamanız da 20 TL, Altıncı alışverişinizde 40 TL ve toplamda ise 70 TL kazanabiliyorsunuz.

BONUS KAMPANYASINA DAHİL OLANLAR

Bu kampanyaya garanti bonuslar, flexi, paracard, money bonus, bonus business ve easy kartları dahildir. Eğer Flexi, Bonus Genç ve Bonus Flexi için kayıt iptali yapacaksanız, bunun için telefonunuzun mesaj bölümüne İPTAL KAZAN yazmanız ve sonrasında ise kartınızın son altı hanesini yazarak 3340’a göndermeniz gerekiyor. Bu kampanyaya internet aracılığı ile yaptığınız alışverişleriniz, bonus sanal kartlar ile yaptığınız harcamalarınız, Moto ve temassız yaptığınız alışveriş ve işlemleriniz de dahildir.

Sevgili okurlarımız, burada sizi uyarmam gerekiyor. belkide bu kampanyanın can alıcı özelliği de diyebilirim. Aynı gün, aynı iş yerinden 100 lira ve üstünde bir kaç alışveriş yaparsanız, sadece bir tanesi yani ilki kampanya dahilinde değerlendiriliyor. Bu durumda tüketicilerin istemediği bir durum. Banka böyle bir uyanıklık yapmış ise, sizlerde uyanıklık yapın ve aynı iş yerindeki harcamalarınızı aralarına gün koyarak gerçekleştirin. Düzenli ve otomatik ödeme talimatlarınız ile fatura ödemeleriniz kampanya dahilinde değildir. Birde sadece yurt içindeki harcamalarınız kampanya dahilinde değerlendiriliyor.

BONUS KAMPANYASININ AYRINTILARI

Eğer binden fazla bonus business ve easy kart sahibi olan ticari kart müşterileri, diğer kartlarının da kampanyadan yararlanabilmesi için yetkili kişi tarafından sistemdeki telefon numarası ile kayıt yaptırması gerekmektedir. Bonusflaş ile katılım sadece şirket sahiplerinin ticari kartları için geçerlidir. Bunun dışında tüzel müşteriler ise sadece SMS ile katılım sağlayabiliyorlar. Bu kampanya müşteriye özel olduğundan, bir müşteri de en fazla 70 TL bonus kazanabiliyor. Kazandığınız bonuslar ise en fazla kullandığınız kartınıza yükleniyor.

Garanti bonus ve money bonus ile katılım sağladıysanız ve Flexi, Bonus Genç ve Bonus Flexi kartlarınız da var ise bunlar için de katılım sağlayabilirsiniz. Bu sayede de en fazla 70 TL olacak şekilde ikinci defa bonus elde edebilirsiniz. Ayrıca Flexi, Bonus Genç ve Bonus Flexi ile katılım ücreti de 4,99 TL dir.  Eğer market sektöründe gıda dışı harcamalar yaparsanız kampanyaya dahil edilmiyor. Kampanya süresi içerisinde yapacağınız iade ve iptal işlemleri de dikkate alınıyor.

KAMPANYAYA NASIL KATILIM SAĞLANILIYOR

Sizlerde ilk harcamanızdan önce büyük harfler ile KAZAN yazarak ve 3340’a mu SMS’nizi yollayarak kampanyaya katılımınızı sağlayabilirsiniz. Ayrıca BonusFlaş ile de katılım sağlayabilir ve sistemde hemen katıl butonuna basarak işleminizi halledebilirsiniz. Kampanyanın başlama tarihi 24 Mayıs 2017 dir. Ayrıca bitiş tarihi ise 27 haziran 2017 dir. Kazandığınız bonusları harcama tarihi ise 1 – 10 temmuz 2017 dir. Lütfen bu tarihi geçirmeden paranızı harcayınız.

 

 

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.